Dobrý výrobek az dobrou cenu. Zobrazit celou recenzi
Bosch AKE 30 S
Elektrická řetězová pila - Řetězová pila - Bosch - elektrické - řetězové - 1800 W - 30 cm - 3.9 kg - hobby Technická data pro: Bosch řetězová pila AKE 30 S Příkon 1.800 W Délka lišty 30 cm Rychlost řetězu 9 m/s Tloušťka článků řetězu 1,1 mm Řetěz Pochromovaný řetěz hmotnost... více »
od 2 009 Kč
průměr z 34 hodnocení
58% | (20) | |
24% | (8) | |
12% | (4) | |
3% | (1) | |
3% | (1) |
Dobrý výrobek az dobrou cenu. Zobrazit celou recenzi
výrobek splňuje parametry uvedené výrobcem
pro občasné použití plně dostačující
v kategorii "hobby" mohu plně doporučit
| Manipulace s pilou: | Jednoduchá |
| Kvalita provedení pily: | Nemám k provedení výhrad |
Myslím,že za takovou cenu je to slušný výrobek slušné značky.Pro účely řezání palivového dřeva a občasného řezání "okolo baráku"naprosto dostačující.Samozřejmě,že s lištou 30cm nemůžete čekat zázraky,ale zase je velice příjemná a lehká do ruky,takže řezání zvládla i moje dcera.
Zatím jsem s ní řezal jen několikrát,takže na nějaké dlouhodobější zkušenosti je ještě brzy,ale zatím jsem spokojen,naprosto splnila moje očekávání.Pracuje se mi s ní lépe než z mojí starou pilou 40cm.
| Manipulace s pilou: | Jednoduchá |
| Kvalita provedení pily: | Nemám k provedení výhrad |
Doc.Dr.Miroslav Ondráček,CSc.,
Přidáno: 24. března 2012
(Upraveno 24. března 2012)
Zakoupeno v Ekoinstop.cz
Mám elektrickou pilu NAREX s motorem v ose. Je suprová. Bohužel se mi podařilo spálit motor. Tak jsem chtěl náhradu. Jenže dnes nikdo nevyrábí lehkou pilu s motorem v ose. Zkusil jsem několik pil, ale všechny jsou velké a těžké. Asi místo elektrické koupím benzínovou.
Dobrý výrobek az dobrou cenu.
Zobrazuji 1 - 10 ze 10 recenzí