Heureka.cz - porovnání cen a srovnání produktů
Vyber produkt > Porovnej ceny > Nakupuj výhodně

Homelite HCS 3840A

Homelite HCS 3840A

Přidat recenzi

Benzínová řetězová pila - Motorová řetězová pila - Homelite - benzínové - řetězové - 1600 W - 40 cm - 5.2 kg

HCS3840A řetězová pila s benzínovým motorem¨ Motor (cm3): 38, 2-takt Výkon (kW): 1,6 Nádrž (l): 0,34 Délka lišty (cm): 40 Řetěz (“): 3/8 Nádrž na olej (l): 0,2 Hmotnost... více »

Kde koupit

Ladislav

Přidáno: 6. srpna 2011

Zakoupeno v Českázahrada.cz

• Nevim
  • Problém se servisem. Odborník řekl, že je problém se součastkama, myslím tím, že se nedají sehnat. Ta pila my nevyhovuje. Jsem důchodce. Mam postíženou jednu ruku. Unáhlil jsem se při výběru. Omlouvám se.

Ruším tím to tutoobjednávku.

• Ano (5)
Ověřený zákazník ElektroHome.cz

lcddrzaky-tvstolky.cz

Přidáno: 25. května 2011

Zakoupeno v ElektroHome.cz

• spatne startuje a tece olej !

žádná sláva

• Ano
Ověřený zákazník mamtechnika

Anonym

Přidáno: 24. ledna 2011

(Upraveno 24. ledna 2011)

Zakoupeno v mamtechnika

• ovladani
  • vykon

• Ano (1)
Ověřený zákazník mamtechnika

Martina Štěpánková

Přidáno: 12. srpna 2010

(Upraveno 12. srpna 2010)

Zakoupeno v mamtechnika

• kvalitní výrobek pro hoby využití,doporučuji všem,kteří nechtějí kácet les,ale sem tam nějaký stromek na zahradě,nebo dříví do krbu

• Ano (4)
  • Ne (3)
HDcool

nováček

HDcool

Přidáno: 4. května 2010

(Upraveno 5. května 2010)

• silný motor o síle 38 cm3
  • lišta - délka řezu 40 cm
  • průhledné nádobky
  • tichý režim
  • vychytaný antivibrační systém
  • samo napínací systém
  • jsem neshledal

Výborný americký výrobce veškeré zahradní techniky přišel na trh s kráskou ve své třídě. Tato motorová pila se může pyšnit 2 taktovým velmi silným motorem o výkonu 38 kubických centimetrů, který je pomocí převodovky převeden na hnaný řetěz o délce řezu 40cm. Pod pravou rukou se vyskytuje moderní tlumič hluku, který má na starosti tichý chod motoru. Přední výhodou je napínání řetězu, při kterém nepotřebujete mít žádné nářadí při ruce. Průhledné nádobky na benzín a olej zaručují plnou kontrolu provozních kapalin. Díky automatickému mazáni řetězu se zvyšuje jeho životnost i kvalita řezání. Tuto pilu bych rád doporučil sám ji používám a opravdu stojí za to. HLavě nezapomenout na mix oleje a benzínu. Doporučoval bych použít kvalitní olej už jen vůli životnosti motoru.

• Ano (25)
  • Ne (8)