Homelite HCS 4245A
Motorová řetězová pila - Řetězová pila - Homelite - benzínové - řetězové - 1700 W - 45 cm - 5.4 kg HCS 4245A řetězová pila s benzínovým motorem Motor (cm3): 42, 2-takt Výkon (kW): 1,7 Nádrž (l): 0,34 Délka lišty (cm): 45 Řetěz (“): 3/8 Nádrž na olej (l): 0,2 Hmotnost komplet... více »
od 3 914 Kč
Všechny recenze Homelite HCS 4245A
Mad Max
Přidáno: 18. března 2012
- NIC
- Prasklá napínací hřídel řetězu po dalším půlroce používání od mé předchozí recenze
Tak jsem dořezal, prasklá napínací hřídelka řetězu. Obešel jsem tři soustružníky ale všichni mě poslali do p....e. Na hřídelce je levý jemný závit, tento závitník nikdo nepoužívá. Samostatně hřídelka koupit nová nejde - pouze celý boční plastový kryt za cenu cca 590,-Kč. Když k tomu přidám 600,-Kč za nový řetěz a 590,- Kč za novou lištu, která už je po roce a půl taky opotřebovaná, tak jsem se rozhodl pilu zahodit. Je jaro a slevové akce STIHL, HUSQVARNY a v nejhorším případě i té OLEOMAC jsou tady jistě cobydup.
Mad Max
Přidáno: 26. září 2011
- Bezproblémové starty
- Příliš tenká lišta, slabý motor na tak dlouhou lištu, plastový kryt hnacího kola, nekvalitní provedení, těsnění víček oleje a benzínu z korku :-)
Pokud nemáte srovnání, řeknete si proč ne, slušná pila na hobby použití. Ale varuji vás všechny naivky kteří s ní chcete jít pracovat do lesa, já to zkusil a připadal jsem si jako totální kretén a zoufalec : po delší práci padá řetěz, řetěz jde do háje po jednom dni tvrdé práce, lišta se ohýbá jak břity na holicím strojku, stahuje doprava, korkové těsnění víček, co tam čínští soudruzi dali nabobtnaly a rozpadly a rozdrobily se do nádrže, při práci bolí ruce. Po roce používání stylem půl hodiny brousím řetěz a hodinu řežu mi nakonec odpadl kryt řetězu- důvod stržený závit na matce aretačního šroubu napínáku řetězu - to už tady psal dříve ten přisprostlík. Já jsem si to spravil sám - dal jsem tam podložku a dvě kontra matky. Pak jsem si půjčil od souseda Oleo Mac a od radosti jsem pořezal naráz tři kubíky 60 cm kmenů, rozdíl 600%. Tato pila Houmeles si na řezání fakt jenom hraje.
Milan Horych
Přidáno: 14. srpna 2011
(Upraveno 14. srpna 2011)
- Radím každému kdo uvažuje o koupi tohoto výrobku at to nekupuje,jsou to vyhozené peníze,tato pila stojí za hovno,raději ty peníze spláchněte do záchoda vyjde to nastejno,bohužel já hlupák slušně řečeno si koupil pilu této značky,která se mi po čtyřech měsících rozbyla,byl to utahovák řetězu strhnul se u něj závit a vyjádyřeni prej sem vynaložil velikou sílu,takže zato mohu já sám,prej mi to opravěj ale za tisíc dvěstě korun které si zaplatím,po čtyřech mesících provozu!!!!!! Chápete to ????
- Proto radím každému at tento šrot nekupuje at nenaletíte tak jako já vůůůl !!!!!! jedno vím už nikdy si nic od této značky nekoupím !!!!!!!!!
Tyto výrobky stojí za HOVNO NIKDO TO NEKUPUJTE!!!!!!!
Zobrazuji 1 - 7 ze 7 recenzí