Heureka.cz - porovnání cen a srovnání produktů
Vyber produkt > Porovnej ceny > Nakupuj výhodně

Husqvarna 346 XP

Přidat recenzi

Motorová řetězová pila - Řetězová pila - Husqvarna - benzínové - řetězové - 2700 W - 33 cm - 5 kg - profi

Malá XP® řetězová pila pro profesionální těžbu dřeva, při které uživatel požaduje rychlou akceleraci, maximální výkon a ovladatelnost. Pila je vybavena postranním napínačem... více »

Kde koupit

4% (2)

Doporučení od zákazníků

4 zákazníků doporučuje tento produkt

Nejpřínosnější pozitivní recenze

(24 z 24 lidí shledalo tuto recenzi jako přínosnou)

Všechny recenze Husqvarna 346 XP

Přidáno: 13. května 2012

• Lehká
  • Výkonná
  • Po 2.letech odešla lišta

Každému doporučuji-zatím moje nejlepší investice.

Manipulace s pilou: Jednoduchá
Kvalita provedení pily: Nemám k provedení výhrad
  • Ano (1)
kamil1307

kamil1307

Přidáno: 3. května 2012

Doporučuje produkt
  • myslim že tato pila je dobra,mam ji a mužu doporučit jsem spokojen.
  • nemam nic

Ověřený zákazník Gardentech.cz

Anonym

Přidáno: 11. března 2012

Zakoupeno v Gardentech.cz

Dělá to, co má. Aspoň zatím.

• Ano
  • Ne (3)
lunt

lunt

Přidáno: 5. března 2012

(Upraveno 5. března 2012)

• váha
  • výkon
  • cena

8 let dělám v lese dřevo domů a na chalupu s pilou oleo mac 947.Nebyla špatná , ale dostačující.Leč den práce v olších bylo příliš.Věděl jsem , že chci pilu jinou.Vzal jsem ji do ruky a věděl,že HUSQVARNA 346 XP bude skvělá.To byla pravda.Když porovnám cenu a výkon - nemá nevýhod.Je sakra rychlá - doporučuji veškeré ochrané pomůcky.

• Ano (6)
tonda

tonda

Přidáno: 13. prosince 2011

Doporučuje produkt
  • jsem naprosto spokojen se vším
  • nic jsem nenašel

pořád jsem se rozhodoval jakou pilu koupit-neustále jsem zvažoval jestli levnou sice výkonou neznačkovou nebo pořádnou-nakonec jsem koupil H346 XP - hned první řezání a věděl jsem že to byla správná volba

• Ano (3)
  • Ne (2)
Marian

Marian

Přidáno: 2. srpna 2011

• Pila bez kompromisu . Měl jsem Husqvarnu 353 a byla super ale 346XP je dravec a lehká

Doporučuji je doopravdy všestrana a velmi dobře ovladatelná .
Vyzkoušejte a uvidíte

• - lehká a výkonná
  • - úsporná
  • - cenově dostupná
  • ---

Již nějakej "pátek" dělám pro Lesy ČR těžbu kulatiny, několikrát jsem byl těžit v Německu. Vozím s sebou dvě Pily Husqarna 357 XP a 346 XP. Vpodstatě na veškeré práce používám 346 XP, nenašem jsem zatím žádnou zápornou vlastnost tohoto stroje. V Něm. při těžbě tříkubíkových dubů jela na 100%. U 357 XP( kterou mám už asi 4 roky) se neustále něco kazí, jak sartér, tak zadření motoru při volnoběhu, ... Závěrem H 346 XP mohu jen doporučit jak na běžné domácí řezání, tak a to především na profesionální těžbu do sesů.

• Ano (24)
pedro-001

nováček

pedro-001

Přidáno: 13. dubna 2011

• Silná pila , rychlý řez ,kvalita
  • zatím nic

Potřeboval jsem pilu na kácení do lesa , zkusil jsem tuto a spokojenost !!! Do dubu zajede jak do másla - super !!!!

• Ano (5)
jirka

jirka

Přidáno: 4. dubna 2011

• vybormy pracant za dobrou cenu, mala spotreba nadrz idealni velikosti, s 18" a 20" listou porazi a naporcuje jaky koliv strom , vhodna jak pro majitele chalup tak i mensich lesu. snadna udrzba cisteni a serizeni. robusni bytelna konstrukce,
  • malicko vyssi hmotnost s plnymy nadrzemy a dlouhou listou. ale jinak snad neni co vycist

ve vyssi stredni tride nema konkurenci z zadnou jinou znackou. velmi usnadni praci diky vykonosti. vyborna do ruky. skveli design, je to proste husqvarna jak ma byt a ta nema v benzinove lesni technice konkurenci. mam osobni zkusenost a nemenil bych

• Ano (8)
  • Ne (1)
Mistr

nováček

Mistr

Přidáno: 11. března 2010

• Rychlost řetězu na maximální výkon je neuvěřitelných 18.5m./s.
  • Hluk pouhých 106 decibelů
  • Hmotnost 5 kilogramů
  • Maximalní otáčky 9600 ot./min.
  • Malý objem palivové nadržky 0.5 litrů
  • Cena

Husqvarna patří mezi nejznamější výrobce motorových pil,tato motorová pila má objem palivové nadržky 0.5 litrů,tady bych spíše očekával že bude mít tak 0.7 litrů ale to snad tolik nevadí akorát mě uchvátila ta její cena ta se mi zdá poměrně vysoká cenu bych čekal 11 - 12 tisíc korun,ale ono se vlastně není čemu divit že je poměrně vysoká,jinak já bych jí určitě doporučoval protože Husqvarna vyrábí opravdu kvalitní a bezproblémové stroje,vypadá mohutně je i velmi silná takže řezání dřeva by sní měla být hračka.Je velmi propracovaná,design má slušný,její vodící délka lišty je veliká takže bez problémů by měla dřevem projet jako nůž máslem Pokud si jí zakoupíte tak vám přeji příjemné a pohodové řezání..

• Ano (47)
  • Ne (23)